Morgon Brick

Väcktes innan kl 6 av en slamrande sambo och kunde inte somna om. Fixade en koppkaffe och bestämde mig för att komma ut och träna. Preppade cykeln och kl 07.30 rullade jag iväg. En lite kylig och blåsig morgon. Det började lite segt med motvind, men sedan ökade mitt tempo i takt med att temperaturen i luften steg. Vinden var väldigt byig och kom mestadels från sidan så det vara bara att hålla i sig när bussar och lastbilar passerade för att inte blåsa av vägen.

Klockan visade 5mil när jag rullade in på vår infart. Av med hjälmen gömma cykeln lite snyggt på med löparskorna och iväg. Lite stel i ryggen och seg i benen. Men bestämde mig för att lugnt jogga igenom 5km för att få känslan av löpning efter cykeln.

Inte helt nöjd med känslan i kroppen vid löpningen men hoppas det släpper. Det är iaf skönt att vara klar med träningen kl 09.30

Ha en skön dag!

En reaktion till “Morgon Brick”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *