Pre race week

Veckan före race. Har medvetet valt att ha lite jobb denna vecka just för att kunna förbereda mig så bra som möjligt och för att undvika att bli sjuk. Efter tävlingen i söndags så har det inte blivit mycket träning. Mest för att hålla igång kroppen men även för att justera. Lite lätt löpning och cykling men tyvärr ingen simning.

Idag har jag införskaffat lite nya prylar införtävlingen. Bl.a en flaskållare så jag kan ha en flaska ”i styret” för att kunna dricka i fullfart samt en pump och kolsyrepatroner för att underlätta vid punktering. Idag fick jag även min nya tävlingsdräkt som jag får utvärdera på tävlingen.

Har försökt packat men börjat bli nervös så det har tagit riktigt långtid. Har haft svårt att sitta still och koncentrera mig på vad jag ska packa. Tog även hjälp av Lantto för att inte glömma något. Nu är allt i bilen redo för avfärd mot Göteborg imorgon. Hoppas på att kunna ta en liten cykeltur när jag kommer fram för att inte stelna till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *