Vilan är över.

Sedan jag var på Tjörn första helgen i september så har min träning varit oplanerad. Jag har tränat det jag har känt för och simmat när det funnits möjlighet. Men nu är det dags att struktureraupp träningen igen och bestämma målen för 2013. Har förut under några år tränat utan mål, men känner själv att jag måste ha något att träna för. Det är lättare att motivera sig de dagar det är tungt och roligare när man får ett bevis på att träningen har gjort något.

Som jag skrev tidigare i bloggen så var jag hos SSC och gjorde ett konditionstest på cykel. Detta kommer jag ha som grund för vinterns träning. Jag har tagit hjälp av Mattias Reck för att förbättra min cykling. Jag har fått mitt träningsprogram på mail och från tisdag så sätter det igång. Kul att se vad man kan göra om man lägger ner lite mer fokus på en sak. Vi har försökt att planera cykelträningen efter att jag ska simma och springa också. I år ska jag se till att behålla 2simpass över vintern och hoppas att jag kan pressa ner tiderna lite till.

Under 2013 kommer jag ha ett STORT projekt vid sidan av jobb och träning så jag hoppas verkligen jag orkar hålla uppe träningen och de mål jag har. Målen kommer ni att kunna läsa mer om här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *