Julledigt

Julledighet betyder ledigt från jobb men inte från träningen. Det kommer istället bli mer träning än vad det brukar bli. Enligt mitt cykelupplägg så har jag 2st tunga veckor under jul och nyår så det är bara bita ihop och köra hårt.

I lördags så besökte jag och Åsa min förra arbetsplats Sensia (Step In) för att jag skulle kunna köra mina tröskelintervaller som stod på schemat.  4(8+2)

I går söndag så var det långpass på schemat. Istället för att åka in och sätta mig på en spinningcykel så tog jag mig ut i spåret och åkte 23km i lugnt och behagligt tempo. Ja så behagligt var det inte för pulsen. Spåren var sådär 3/5 och på vissa ställen obefintliga. Det är väldigt kupperat och ganska brant på vissa ställen så pulsen fick sig en rejäl skjuts uppåt ibland. Åkningen kändes bra och längtar redan efter att få komma ut i spåren igen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *