Tecnica Cochise 130 Pro

Efter att ha åkt ca 2h skidor och det kändes som någon hade slagit sönder mina pektår med en hammare. Bestämde jag mig att det var dags för ett par nya pjäxor. Fast jag hade ställt klockan på 7 för att vara tidigt ute i backen så kände jag att det inte skulle fungera att åka i minna gamla pjäxor. Så det blev en lugn morgon då man såg hur snöovädret drog in över Åre. Som tur är öppnar skidbutikerna redan kl 9 i Åre. Så iväg ner till byn och in på Åre Skidsport.

Ca 2timmar senare kom jag ut med ett par nya pjäxor med formgjutna sulor. Ett par Tecnica Cochise 130 Pro med forngjuten sula. Detta är ett av de bästa beslut jag tagit inom min skidåkning. Så minna Salomon Crossmax 10 är nu tillsalu.

Servicen på Åre Skidsport var alldeles utomordentlig. Medans jag satt och väntade på mina sulor blev jag serverade både kaffe och vatten och fick svar på alla möjliga och omöjliga frågor. Det var inte bara för att sälja det dyraste utan för att rekommendera den produkten som passar.

Tecnica Cochise 130 Pro
Efter förra årets succé med Cochise 120, kommer nu Cochise 130 Pro. En pjäxa för den seriöse freerideåkaren eller för den som helt enkelt vill ha en styv pjäxa med en något tightare passform och som uppskattar det fantastiska ”gåläget”. Pjäxan injiceras i lätt Triax-plast och erbjuder turmöjligheter med det utbytbara sulsystemet (växla mellan alpinsula och AT-sula). Skaftet har sk. ”Mobility Cuff” med en metall mot metall anslutning som i ”gåläget” ger en rejäl möjlighet till rörelse, utan att offra prestanda utför i det låsta ”skidläget”. Borta är de dagar att välja mellan bekvämligheten med en bättre “upp”-pjäxa jämfört med en högpresterande alpin “ner”-pjäxa.

se/wp-content/uploads/2012/12/IMG_3004.jpg”>

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *