Får nöja mig med startled fem

Jag hade planerat in att åka minst ett seedningslopp denna vinter för att få tävla och förhoppningsvis få stå längre fram på vasaloppet. Med växlande snöförhållande i Stockholmsområdet så blev ändrade tävlingsdatum ett resultat av detta. Vilket gjorde att det endast fanns chans för mig att tävla i helgen.

På fredagkvällen kände jag mig lite hängig och inte helt på topp så jag valde att inte tävla i helgen. Så nu får jag stå i startled fem på vasaloppet och jobba mig uppåt därifrån. Om det nu blir något vasalopp för mig….

För sedan i mitten av januari så har jag haft känningar i säte och höft. Idag så åkte jag iväg till ett lokalt beläget skidspår på en golfbana. Detta betyder mycket stakning och några få diagonalbackar. Detta är inget problem när jag stakar. Men när det går uppför och blir diagonal så känns det inget bra. Det är mycket bättre nu än mot i mitten av januari men inte så bra att jag kan åka nio mil. Något måste göras åt detta om jag ska stå på startlinjen om 3v.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *