Färdig vallad och laddad

Har hela dagen försökt att ha massa tid på mig och aldrig känna mig stressad. Detta har gått riktigt bra tycker jag. Det ända som har tagit längre tid än planerat var den enorma kön i Stadium tältet där det införskaffades en ny valla och lite energi att få i sig på vägen.

Skidorna har blivit vallade för tävling efter morgondagens beräknade förhållande. Glidet toppades upp med Swix HF7 och för fästet så blev det ett tunt lager klister i botten. Detta suger tydligen inte lika mycket som grundvalla enligt Christer Majbäck. Ovanpå detta ett lager blått sedan 2lager rött och 2lager violett. Hoppas att detta ska vara perfekt för at ta sig 9mil.

Har laddat med massa mat och försöker nu bara ta det så lugnt som möjligt för att förbereda mig för imorgon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *