Min väg till Kebnekaise

Min väg till Kebnekaise

Idag för 20 år sedan gick min pappa bort i hjärtinfarkt, endast 47 år. Hans tid tillsammans med oss blev alldeles för kort. I hans minne så här 20 år senare, inte en dag utan saknad, har jag startat en insamling till Hjärt- och Lungfonden.En insamling som kommer att följa min resa genom Sverige.

Med start den 6 juli kommer jag att cykla genom Sverige.Från Smygehuk i söder, till Kebnekaise i norr.Där kommer jag att avsluta denna resa med att bestiga Sveriges högsta berg.
Det här är något jag har velat göra väldigt länge, och nu är det dags.

Hjärt-kärlsjukdom är den vanligaste dödsorsaken idag. Både i Sverige och i världen. Tillsammans kan vi göra skillnad, att genom forskning minska sjukdomar och dödsfall pga. just Hjärt- och kärlsjukdomar.

Välkommen till min resa genom Sverige!

Inget skulle ge mig mer motivation och inspiration under denna resa, än ditt bidrag.

Ge ditt bidrag här: http://egeninsamling.hjart-lungfonden.se/fundraisers/min-vag-till-kebnekaise/

s5002298

Egeninsamling_logo_rgb VL-halsa-logotypCraft_logo_FS_BLK

En reaktion till “Min väg till Kebnekaise”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *