Stora konditionspaketet

V3 VL HÄLSA_sept 2017

Paketet innehåller personlig coaching där träningsprogrammet är anpassat efter dig och dina mål. Det tas hänsyn till hur mycket du har tränat förut och hur din vardag ser ut för att undvika skador och stress för att den planerade träningen hinns med.

Vi gör tester innan programmet kör igång för att ta fram dina träningszoner och se vad du behöver jobba på för att nå dina mål. Följer även upp med tester under träningsperioden för att se att träningen går att rätt håll och för att uppdatera träningszonerna.

Tecknar du dig på detta erbjudande så har du möjlighet att köpa dig en ny våtdräkt från Orca med 10% rabatt och cykel från Pedalogerna(BMC, Orbea) med minst 10% rabatt.

Hör av dig till viktor@vlhalsa.se senast 30/9 för att ta del av erbjudandet.

 

VLH+äLSA idrottslabb

IMG_20141204_131733

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *