Viktor Larsson har en lång bakgrund inom träning och hälsa. Karriären började i simbassängen där han under många år tränade simning på elitnivå. Under tiden som Viktor studerade till ingenjör började han även leda gruppträningsklasser på en gymkedja och där någonstans startade drömmen om att få jobba med träning på heltid.

Det blev mer och mer timmar i gymmet både som gruppträningsinstruktör och personlig tränare inom styrketräning. Viktor utbildade sig till personlig tränare och började jobba på en av Sveriges största gymkedjor.

Efter några år valde Viktor att starta eget företag och i dag drivs verksamheten i form av personlig träning, coaching, konditions- och rörlighetstester samt massage på Östermalm i Stockholm.

Viktors specialområden är konditionsträning, triathlon, löpning och simning samt funktionell styrketräning. Inom dessa områden håller sig Viktor uppdaterad genom att kontinuerligt vidareutbilda sig, delta i studier samt läsa forskningsrapporter.

Tillsammans med några av Sveriges stora idrottsprofiler, t ex  Jenny Hansson, Jimmie Johnsson och Malin Ewerlöf har Viktor genomfört olika träningstillfällen för att inspirera sina kunder.

Viktor har själv cyklat de 210 milen mellan Smygehuk och Kebnekaise, genomfört ÖtillÖ swimrun, En Svensk Klassiker och flertalet triathlon t ex 8 st Ironman 70.3

Läs Mer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *