Kontakta mig: viktor [@] vlhalse.se

OM VIKTOR

Viktor Ehrnholm Larsson har en lång bakgrund inom träning. Karriären började i simbassängen där han tränade på elitnivå under många år. Under tiden som han studerade till ingenjör började Viktor köra gruppträningsklasser på en gymkedja och där startade drömmen om att få jobba med träning på heltid.

Det blev mer och mer timmar i gymmet både som gruppträningsinstrukör och styrketräningsinstruktör. Viktor utbildade sig till personligtränare och började jobba på ett av Sveriges största gymkedjor.

Efter några år valde Viktor att starta eget och i dag drivs verksamheten iform av personligträning och massage på Östermalm i Stockholm. Viktors specialområde är framförallt kondtionsträning och funktionellträning i nära sammarbete med Redcord.

Efter att själv ha cyklat de 70 milen mellan Sundsvall och Uddevalla, genomfört den Svenska klassikern, genomfört längdskidlopp och triathlon har Viktor insett vikten med att helatiden hålla sig uppdaterad inom ovanstående genom att genomföra träningstillfällen tillsammans med några av Sveriges stora idrottsprofiler som bland annat Jenny Hansson, Jimmie Johnsson och Malin Ewerlöf.