Ingenting är omöjligt. Viktor Larsson Hälsa anpassar träningen efter din situation. Vill du träna hemma, ute eller på InMo medveten träning? Träna ensam, komma tillsammans med din vän eller partner? Med stor kunskap om kroppen anpassas träningen efter din förmåga.

 

 Grenspecifik träning

Man blir bra på det man tränar. Så är det bara. Så varför inte träna sådant som hjälper dig att bli bättre på det du vill? Viktor Larsson Hälsa hjälper dig att effektivisera din träning och stärka dig i de rörelser du behöver.

Håller du på med någon specifik idrott? Kontakta då Viktor Larsson Hälsa för att träna rätt för din idrott.

 

Funktionell träning

Vi föredrar rörelser där kroppen är fri att själv välja vilket riktning, omfång och hastighet den mest är ämnad för. För oss betyder det ditt individuella rörelsemönster och det mönstret hittar vi enklast via träning med fria vikter. Träning i gymmaskiner ger en styrd rörelse, tränar du med fria vikter styrs varje rörelse av dina anatomiska förutsättningar.

Vilken träning som är bäst är helt beroende av individen, kunskapsnivå och syftet med träningen. Utgångspunkt i träningen är alltid bålen. Bålen är kroppens kraftcentrum där också all kroppslig rörelse startar.

Fördelarna med träning med fria vikter är att musklerna i kroppen stabiliseras, koordineras och samarbetar vid varje övning. Detta innebär funktionell träning som idag är det mest moderna sättet att träna.

Funktionell träning innebär styrka, koordination, uthållighet och smidighet med fokus på att skapa rörelser som liknar de som du använder i dagliga livet eller i ditt idrottande. Vi ska vara starka för att klara de utmaningar som kroppen dagligen utsätts för.

 

 Konditionsträning

Med bakgrund som simmare på elitnivå och genomförande av “En Svensk klassiker” så har Viktor Larsson Hälsa stor erfarenhet av konditionsträning.

Vi går igenom din nuvarande status, dina mål och hur mycket du tränar. Därifrån lägger vi upp en grov planering och en mer detaljerad plan på 1månad. För att få en bra bild på sin nuvarande status så har Viktor Larsson Hälsa samarbete med Sport Support Center.

Viktor Larsson Hälsa anordnar träningsresor och träningshelger i Stockholm. Vi har bl.a. haft längdskidsläger i Bruksvallarna med långloppsspecialisten Martin Larsson och löpteknikträning i Stockholm med Malin Ewerlöf. Är det något ni är intresserad av hör av er till Viktor Larsson Hälsa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *